Informació de millores

Continuament millorant el Blog amb noves entrades

diumenge, 5 de desembre del 2010

hivernacle casolà

Vista general de l'hivernacle casolà, realitzat amb 6 tutors i un plastic bastant gran que venen al centre comercial Aki, que serveix precissament per fer hivernacles.

El muntatge és una mica McGyver, ja que està lligat amb gomes de pollastre i perque no s'obri el plastic l'hi he posat grapes!!!






Quan trec les gomes de pollastre, s'obre l'hivernacle pel damunt, la qual cosa em permet regar i collir si es necessari.

Primer caixa, on hi han plantats l'espígol, una tomaquera, enciam de cabdell i bledes.








Vista d'una part de l'hivernacle casolà.

Es poden veure el pebrot, la maduixera, les cols de brusel·les, i encara que no es veu, en aquesta caixa també hi han raves i el que queda de la tomaquera, que encara dona tomaquets per sucar.







Aquesta és la vigilant de l'hortet, la Suri.

4 comentaris:

  1. Hola Teresa ¡¡¡ Que buena idea, yo también he pensado este invierno hacer algo parecido para proteger las plantas. El invierno pasado las lechugas acabaron fatal con tanta humedad y el frío. Sólo una cosa, ¿con el plástico transpiran bien las plantas? Yo había pensado comprar una tela de hivernación, que se utiliza precisamente para cubrir las plantas en invierno, es para jardines, pero yo la recortaré y la adaptaré. Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Hola Yolanda!!!! La veritat és que encara no sé si l'invent funcionarà o no. El vaig instalar ahir.
    jo crec que si transpirarà perque li he deixat espais sense tancar. De fet, aquest matí quan m'he aixecat, no estava entalat.
    Ja t'ho diré què tal va.
    Una abraçada,
    Teresa

    ResponElimina
  3. Hola Teresa¡¡ Te hemos dejado un premio en nuestro blog. Espero que te guste. Un abrazo.

    ResponElimina
  4. Que gracia con el guardian del huerto...jejeje
    Yo me compre en el Aki un invernadero muy bien de precio y me va de maravilla, sobre todo para hacer los planteles ahora, y para sacar semillas de las flores.

    ResponElimina